Win pre-proloog kaarten!

Inmiddels geheel volgens traditie wordt ’s werelds laatste grote avontuur voorafgegaan door de pre-roloog in Valkenswaard… oftewel brommers kiek’n (en ook nog wat auto’s en trucks) en mannen als Verhoeven en Knuiman (en vele anderen) uitzwaaien voor ze vertrekken richting Zuid-Amerika. Kortom, daar moet je bij zijn op zaterdag (en niet zondag zoals in de nieuwe MOTOR Magazine staat) 30 oktober.

We helpen je daarbij een handje. We stellen namelijk twintig kaartjes ter beschikking. Je kunt zelfs twee ‘taxiritten’ winnen, zij het in een vrachtwagen en niet achterop bij een van de motorcracks. Dat laatste had ons dan wel weer leuk geleken. Alles wat je hoeft te doen, is het onderstaande mail & win-formulier in te vullen. Meer informatie staat op http://www.preproloog.nl/. Dinsdag worden de winnaars bekend gemaakt.

 Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.