Winnaar FIM Road Safety award

De Asia Injury Prevention Foundation heeft de FIM Road Safety award gewonnen. Deze foundation is in het leven geroepen om te zorgen voor minder doden en gewonden onder de motorrijders in werelddelen als Azië, Zuid-Amerika en Afrika.

De organisatie bereikt dit belangrijke doel door te zorgen voor zaken als betaalbare helmen en voorlichting over veiligheid. Tijdens de FIM Gala Ceremony in Portugal  op 3 cecember vindt de officiële uitreiking plaats. Nog even geduld dus voor de Asia Injury Prevention Foundation…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.