Winnaars SBK-actie

Tijdens iedere race van het WK Superbike maak je bij MOTO73 kans op mooie prijzen. Deelnemers geven antwoord op de vraag die in de uitzending op Eurosport gesteld wordt en dingen mee voor de weekprijs. Uit alle goede inzendingen wordt daarnaast aan het einde van het seizoen ook nog een Superwinnaar gekozen. Bij de Superbike-race in Valencia stond de volgende vraag centraal:

Noriyuki Haga (Ducati Xerox) pakte in 2009 in Valencia de dubbel. Zijn hoeveelste WK Superbike-overwinning (tweede race) was dat uit zijn carrière?

De deelnemers maakten dit keer kans op 10 loten voor de De Grote Motorsport Loterij, waarin 50.000 euro te winnen valt. De gelukkige winnaar hiervan is Aaldert Jan Kiers uit Heerenveen, gefeliciteerd! Ook Dennis Haarman uit Raalte mag blij zijn, want hij wint de kaarten voor de GT-tribune op Assen, dus ook jij gefeliciteerd!

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.