WK Superbike naar Nieuw-Zeeland?

Phillip Island is een briljant circuit. Daar is iedereen het over eens. Alleen voor Europese teams is de reis er naar toe duur, lang en stressvol. Gelukkig werd dit jaar de race gecombineerd met een tweedaagse test op het circuit in Australië.

Binnenkort ziet het er wellicht nog beter uit voor teams want betrouwbare geruchten melden dat er in 2012 ook in Nieuw-Zeeland gereden gaat worden, op het gloednieuwe circuit van Hampton Down om precies te zijn. We houden het in de gaten! Veel teams zouden hier bijzonder blij mee zijn aangezien op de manier de kosten nog verder gespreid worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.