‘Xaus blijft’

Na het dramatische weekend op Phillip Island, waar Ruben Xaus liefst vier keer onderuit ging, kwamen er steeds meer geruchten dat het einde verhaal was voor de Spanjaard bij BMW. De Duitsers zouden letterlijk klaar met Xaus zijn. Volgens Barry Veneman klopt hier echter niets van.

“Er is geen sprake van dat Ruben aan de kant wordt geschoven. Dat zou in dit stadium van het seizoen een heel onverstandig besluit zijn. Daar is trouwens ook nooit sprake van geweest. Xaus blijft gewoon de tweede rijder naast Troy Corser.”

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.