Xaus naar Bavaria City Racing UPDATE

Voor het eerst in het zesjarig bestaan van Bavaria City Racing is de motorsport aanwezig in Rotterdam. Niemand minder dan Ruben Xaus zal aan de start verschijnen met zijn BMW S1000RR. De Spanjaard kennende, wordt het een prachtige show!

Surf voor meer informatie naar www.bavariacityracing.nl.

UPDATE 18-8-2010, 15h10
Ook Rafaël Sinke zal met zijn met de Kawasaki ZX-6 komende zondag aanwezig zijn bij de Bavaria City Race. De Nederlander gaat naast Ruben Xaus het publiek vermaken op twee wielen. Ga voor meer informatie naar www.bavariacityracing.nl of www.rafaelracing.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.