Zesde edititie 3DCup

Ook in 2011 bundelen acht Ducati-dealers hun krachten om de Dutch Ducati Dealer Cup, in de volksmond 3DCup, mogelijk te maken. De deelnemende dealers zijn: Affetto Ducati, Biggelaar Performance, Ducati Zaltbommel, Motor Mercuur/Motor Experience Center, Star Twin, Motortoer, Goedhart Motoren en Motoport Assen. Deze dealers zijn op toerbeurt aanwezig met een monteur bij de wedstrijden om de rijders technisch te ondersteunen.

Verder zorgen ze dat de rijders tussen de wedstrijden door goed geholpen worden en het materiaal waarmee ze rijden tip top in orde is. De rijders rijden op diverse typen Ducati, zoals de 1098, de 1198, de 848, en ook oudere typen als de 999 of de 749. De 3DCup wordt verder officieel ondersteund door Ducati West Europe.

Het wedstrijdprogramma voor 2011 start half april op Lausitz en voert naar prachtige Europese circuits.  Het seizoen wordt in stijl afgerond tijdens de Race of the Champions op Assen eind september.

Kalender *
15-17 april – Lausitz, ART, Duitsland
13-15 mei – Assen, Ducati Clubrace, DCN
21-22 mei – Brno, Alpe Adria Cup, Tsechjië
23-26 juni – Oschersleben, Festival d’Italia ART, Duitsland
2-3 juli – Dahlemer Binz, MC Jan Wellem, Duitsland
12-14 augustus – Spa Francorchamps, Jumpy, België
26-28 augustus – Zolder, Motorsportschool, België
24-25 september – Assen, SMA Race of the Champions

Wil je meedoen, stuur dan een mail naar Cécile van Hattem via 3dcup@sads.nl of kijk begin februari op de site www.sads.nl.

* Data onder voorbehoud

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.