Zijspanduo herenigd

Het zijspanduo Derek Jones en Brian Ayres behaalde nooit een wereldtitel, maar behoorde toch jarenlang tot één van de populairste zijspanracers. Deze racers moesten het naast hun prestaties ook hebben van hun humor. Ook daardoor waren zij geliefd bij het publiek. De twee werden in 1978 Brits Kampioen en 1980 wonnen zij de GP op Silverstone. Het duo zal tijdens de Bikers’ Classics in Francorchamps (11, 12 en 13 juni) weer samen ten tonele verschijnen.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.