Zondagavond duidelijkheid GP-teams Yamaha UPDATE

Zondagavond wordt officieel bekend dat Valentino Rossi naar Ducati gaat. Althans, dat is de verwachting in het rennerskwartier op Brno aangezien Yamaha na de GP van Tsjechië een persconferentie geeft. Op hetzelfde moment zal ook zeer waarschijnlijk aangekondigd worden dat Ben Spies in 2011 de nieuwe teamgenoot van Jorge Lorenzo is, terwijl Cal Crutchlow de plek van de Texaan overneemt. Wie komend seizoen naast Crutchlow rijdt bij Tech 3 is nog onduidelijk. Colin Edwards stapt zeer waarschijnlijk over naar het WK Superbike-team van Ducati Xerox. Leon Haslam zou volgens een betrouwbare bron veel kans maken.

UPDATE 14-8-2010, 10.01 uur
De kans wordt steeds groter dat ook Jeremy Burgess meeverhuisd naar Ducati. Betrouwbare bronnen weten te melden dat de Australië nog één keer de uitdaging, samen met Rossi, wil aangaan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?