Harley-Davidson Bergtraining (On-Hold tot 1 juni Mail deelnemers volgt)

De Moezel schittert niet alleen met de beste wijnlocaties in Europa, maar ook met fantastische motorroutes. Met de Harley-Davidson Bergtraining kun je eenvoudig de bochten langs de Moezel volgen. Dat is al buitengewoon plezierig. Nog leuker is wanneer de Harley-Davidson Bergtraining het hoger op zoekt, wanneer de weg steil omhoog gaat. In de volgende vallei begint het spelen weer opnieuw. Je krijgt vanzelf meer lol in je Harley-Davidson, dankzij de Harley-Davidson Bergtraining. Op naar de volgende lus in de rivier, op naar de volgende bocht.

Data
19 t/m 21 juni 2020

De prijzen
De kosten zijn op basis van logies en ontbijt, dus geen half pension!! ‘s Avonds kun je in het hotel al la carte eten, voor eigen rekening.

  • 2-persoonskamer: € 445,- p.p.
  • Toeslag 1-persoonskamer € 95,- p.p.

Training op eigen Harley-Davidson

Tijdens de training rij je op je eigen Harley-Davidson. Zo leer je je motor beter kennen. Tijdens de training krijg je begeleiding van vakbekwame WRM-gecertificeerde trainers.

Wat gebeurt er met mijn reservering?

Een bevestiging van deze reservering wordt naar je ingevulde mailadres gestuurd. Hierin staat een betaal-link voor deze training. Wij vragen u binnen 3 dagen de training te betalen. De reservering is definitief na betaling en bevestiging door Jan Kremers.

Let op: Voor deze training heeft Harley-Davidson Verkeersschool Jan Kremers gevraagd de Harley-Davidson Spring Safe Rider Trainingen te verzorgen. De betaling wordt direct gedaan aan Verkeersschool Jan Kremers. De overeenkomst is dus ook direct tussen jou en Verkeersschool Jan Kremers. Voor meer info over de Harley-Davidson Spring Safe Rider Trainingen kun je je direct wenden tot Jan Kremers: jckremers@home.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL