Motor.NL Openbare Weg training

De Motor.NL Openbare Weg training bestaat uit een stuk theorie, met aansluitend praktijk gerelateerde oefeningen op de baan. Zo komen onder andere de halve draai, slalom varianten en remtechnieken aan bod.
Na het theorie- en baangedeelte volgt een lunch en aansluitend wordt in groepjes van 4 tot 6 personen op de openbare weg gereden. Het rijden op de openbare weg bestaat uit verkeersinzichtelijk en anticiperend gedrag. Er wordt ingespeeld op hetgeen je vooraf al zou kunnen zien en hoe je daar op kunt reageren.

Deze trainingen zijn reeds uitgevoerd. Volgend jaar komen er nieuwe datums beschikbaar. Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Schrijf je hier in voor onze wekelijke nieuwsbrief.

Trainingsdata:
Deze training wordt op verschillende data gegeven. Zorg dat je bij het bestellen van het ticket, de juiste datum hebt geselecteerd.

woensdag 12 mei 2021
vrijdag 4 juni 2021
vrijdag 23 juli 2021

Tijd:
De Openbare Weg training start om 9:00 uur en eindigt om 16:00 uur.

Locatie:
Deze training vindt plaats op het Rijvaardigheidscentrum Lelystad.
Adres: Talingweg 120, 8218 NX  Lelystad

Prijs:
Reguliere prijs: € 215,- incl. ticketfee
Abonnees Motor.NL: € 195,-* incl. ticketfee

*Abonnees van MOTO73, Promotor of Digitaal+ via ledenvoordeelpas

Inclusief:
– Lunch
– Vakbekwame WRM-gecertificeerde trainers

Contact voor inhoudelijke vragen:
Jan Kremers: jankremers.motor@gmail.com

Vragen over het bestellen van tickets kunnen enkel via de klantenservice van Ticketpoint gesteld worden.

De Motor.NL Openbare Weg training wordt uitgevoerd door Verkeersschool Jan C. Kremers. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring met motortrainingen en werkt uitsluitend met WRM-gecertificeerde trainers.

Bekijk ook eens de andere Motor.NL Trainingen, zoals de Motor.NL Basistraining, de Motor.NL Basis Plus training of de Harley-Davidson Safe Rider Training.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Motor.NL Openbare Weg training. Boek hier je Motor.NL Openbare Weg training.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.