MotorNL Training Openbare Weg

De MotorNL Training “Openbare Weg” bestaat uit een stuk theorie met aansluitend praktijk-gerelateerde oefeningen op de baan. Denk hierbij aan onder andere de halve draai, versprongen slalom, een gewone slalom en remmen.

Aansluitend gaan we met zijn allen lunchen waarna we gaan rijden op de openbare weg in groepjes van minimaal 4 en maximaal 5 personen. Het rijden op de openbare weg bestaat uit verkeers inzichtelijk en anticiperend gedrag. Wat kan ik vooraf zien en hoe reageer ik daar op.

Tijden

De MotorNL Training “Openbare weg” is van 9:00-16:00 en start op het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad. De training is inclusief een lunch.

Prijs

De MotorNL Training ‘Openbare Weg’ kost €215,- per persoon, inclusief lunch.

Abonnees MotorNL: €195,-*

*Abonnees van MOTO73, Promotor, Classic & Retro of Digitaal + via voordeelpas

Data

  • 12 mei 2021
  • 4 juni 2021

Inschrijven

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.