1000ste lid V-Strom forum

Onlangs mocht het Nederlandse Suzuki V-Strom Forum haar 1.000ste actieve lid verwelkomen. Deze virtuele ontmoetingsplaats heeft zich sinds de oprichting in 2004 ontwikkeld tot één van de grootste online motor-communities in de Benelux.

Deze mijlpaal mocht uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan, daarom kreeg de trotste V-Strom bezitter John Groenland, uit handen van Maurice Selling van MotoPort Amsterdam, een officiële oorkonde en een waardecheque! En mocht hij ook nog eens op de foto met een prachtige dame…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?