20e editie Wegraceboek

Sinds 1991 wordt elk jaar het Wegraceboek uitgebracht door Hans van Loozenoord en de Nederlandse MotoGP-fotograaf Henk Keulemans. Nu ligt alweer de twintigste editie in de winkels, en dit keer is het extra dik! Veel fraaie foto's, achtergrondinformatie en statistieken maken het boek een waar naslagwerk over het wegraceseizoen van 2010. Jorge Lorenzo krijgt de meeste aandacht, nadat hij zijn teamgenoot Valentino Rossi heeft geklopt. Daarnaast worden er aparte hoofdstukken gewijd aan onder andere de nieuwe Moto-2-klasse, Jasper Iwema, die dit jaar enorm gegroeid is in de 125cc en aan het Open Nederlands Kampioenschap van de KNMV.

Het Wegraceboek is in de losse verkoop in Nederland te koop of bij Veldhuis Media te Raalte via www.veldhuis.nl. Het boek kost €22,50. De auteurs hebben hulp gehad van Ad van de Graaf, die de ONK- en EK-reportages maakte en van Bennie Pinners die voor de statistieken zorgde. ISBN: 978-90-75925-13-5.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.