20x logeren & motorrijden

Motorfanaten Luc Van De Steene en Christel Lemmens hebben twintig prachtige routes uitgestippeld langs de mooiste wegen in België, Luxemburg, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Per regio worden er twee lusvormige routes gepresenteerd zodat je een volledig weekend kunt genieten.

Bijvoorbeeld van een tocht langs de bochtige wegen van de Eifel of door de heuvels van Wales of de kliffen van Normandië. Op de routes liggen tal van interessante bezienswaardigheden die zowel natuur- als cultuurliefhebbers zullen bekoren.

De auteurs selecteerden motorvriendelijke logies en uiteraard komen ook de beste eetadressen en stopplaatsen aan bod. In de gids staan gedetailleerde kaarten per route en via de Lannoowebsite kunnen de roadbooks en gpstracks gedownload worden.

Gegevens
Auteurs: Christel Lemmens en Luc Van De Steene
Omvang: 192 blz.
Formaat: 135 x 180 mm
Afwerking: Paperback met kleurenfoto’s
ISBN: 978 90 209 8756 0
Prijs: 15.95 euro

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.