50 km/u op snelweg

Het KNMI waarschuwt voor gladde wegen in het hele land, door bevriezing en sneeuwresten. Er  is wel overal gestrooid, maar het zout is niet goed ingereden door het weinige verkeer op zondag, zoals voorspeld. Hierdoor geldt er een maximumsnelheid van 50 km/u op vele snelwegen, zoals A9, A2 en A27. De wegen lijken goed bereikbaar, maar het kan hier en daar verradelijk glad zijn.

De komende dagen rijdt de NS volgens een aangepaste dienstregeling als gevolg van het winterweer. Bovendien rijden er minder treinen door de kerstvakantie. Mocht je op vakantie gaan en neem je het vliegtuig, dan moet je ook rekening houden met annuleringen of vertragingen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.