73 keer kans op prachtige prijzen!

Wie wil dat nu niet? Kans maken op 73 prachtige prijzen! Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor één van deze prachtprijzen, is het voldoen aan de volgende opdracht. Noem één feature van een motorband uit de Continental Attack serie. Kleine tip, kijk eens op www.conti-online.com. Meer zeggen we niet… O ja, vul wel onderstaand formulier in!

Helaas, deze actie is afgelopen. Heb jij meegedaan? Binnenkort maken wij de winnaars bekend!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.