7e Classic TT Gramsbergen

Voor de zevende keer houdt Eveno Racing Gramsbergen, samen met de motorclub Gramsbergen en het Classic Racing Team, op zaterdag 19 juni de beroemde Classic TT Gramsbergen. Het evenement wordt opgeluisterd door de aanwezigheid van achtvoudig wereldkampioen Phil Read. Door het Classic Racing Team worden demo-races verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc en oldtimerklasse.

Verder ontbreekt het Centennial Motorracing Team natuurlijk niet, komt Marcel Ankone (voormalig Nederlands topper) en zijn de Yamaha waarop Jack Middelburg in 1980 de Asser TT won en de Benelli waarop Renzo Pasolini heeft gereden aanwezig. Op vrijdagavond 18 juni wordt in Gramsbergen, evenals in vroeger jaren in Assen, nabij café Bolte de technische keuring van de motoren gehouden.

Meer info: www.eveno-racing.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.