97.469 bezoekers MOTORbeurs

Het totaal aantal bezoekers van Motorbeurs Utrecht is uitgekomen op liefst 97.469. Met uitzondering van de 103.000 bezoekers die in 2009 op de zilveren editie waren afgekomen, was Motorbeurs Utrecht 2011 de beste bezochte ooit.

Tino Balster werd op de laatste beursdag de trotse overall winnaar in de Best Custom Bike verkiezing met zijn zelfgebouwde motorfiets, een High-Neck met een 300 achterband en een twee liter S&S blok.

De editie van 2012 staat op het programma van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?