Achterhoeks Klasse Gala

Voor de vijftiende keer alweer. Het wordt vast weer donders gezellig in het Sourcy Center in Zieuwent! Nog even een avondje onmundig knappen zodat je lekker verdoofd die suffe kerstdagen in kunt gaan. Op het programma staan Jovink & The Voederbietels, de Motorband en de Backcorner Boogie Band. Niet de minsten dus…

De voorverkoop is begonnen en snelle beslissers trekken aan het langste eind. Kaarten kosten nu nog 20 euro, aan de kassa 25 euro. Daarnaast weet je dan ook zeker dat je de zaal in komt, want alle vorige edities waren namelijk uitverkocht!

Meer info: www.zwartecross.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.