Achtste Internationale Motor Congres

Voorafgaand aan de tweejaarlijkse motorshow Intermot in Keulen, vindt op 4 en 5 oktober het achtste Internationale Motor Congres plaats. Thema van het congres is ‘Veiligheid – Milieu – Toekomst’. Het congres staat gerand voor uitslagen van recent onderzoek op het gebied van veiligheid en milieu en wordt in nauwe samenwerking met de Motorcycle Safety Foundation (MSF) uit de Verenigde Staten georganiseerd.

De onderwerpen die aan de orde komen hebben onder andere betrekking op ongevalsanalyse, rijopleidingen en productontwikkelingen. Het congres is een belangrijk netwerk voor wetenschappers, onderzoekers, politici, beleidsmedewerkers en professionals uit de gemotoriseerde tweewieler branche.

Bron: RAI Vereniging

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.