Acteur Hopper (74) overleden

Hopper is vooral bekend om zijn rol in 'Easy rider', een film uit 1969, waarvan hij samen met de andere hoofdfiguur Peter Fonda ook regisseur was. De film, die door het American Film Institute werd uitgeroepen tot één van de honderd belangrijkste Amerikaanse films, geldt als een getuigenis van de hippie-cultuur van de jaren zestig. De film effende het pad voor een nieuwe generatie van filmmakers, dat Hollywood in de jaren zeventig innamen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.