Aftellen naar Heroes Legend begonnen

De afgelopen drie weken was het Heroes Legend verkenningsteam voor de tweede keer dit jaar onderweg in Noord-Afrika om de routes voor 2010 te verkennen en uit te werken. Bivouac locaties zijn vastgelegd en specials uitgezet. De route van de vijfde editie heeft in ieder geval heel veel moois in huis. Meer duinen en meer zand staan garant voor een echt avontuur. Heel binnenkort vind je op deze website een overzicht van de route van dag tot dag met afstanden en etappeplaatsen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.