Agent met karakter

Een motoragent heeft donderdagavond zijn beide polsen gebroken, maar wist toch een verkeersovertreder in Maastricht in de kraag te vatten. Dat meldt de politie vrijdag. De agent wilde op de Silexstraat een 19-jarige bestuurder van een motorscooter controleren, die rondreed zonder helm. Toen de man uit Maastricht de controle doorkreeg, maakte hij zich direct uit de voeten. De agent zag later toch kans de man te controleren. Maar hierbij bleef de communicatiekabel van zijn helm steken, waardoor zijn motor op zijn armen viel.

Daardoor brak hij beide polsen. De 19-jarige Maastrichtenaar zag zijn kans schoon en probeerde weer weg te komen, maar een stuk verderop hield de agent hem toch nog aan. De tiener bleek later geen rijbewijs te hebben. Ook was de motorscooter niet verzekerd. De politie vermoedt dat het voertuig is gestolen. Dit wordt nog nader onderzocht. Met de motoragent gaat het naar omstandigheden goed, meldt de politie.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.