Al 35.000 ton zout op de weg

Rijkswaterstaat heeft deze winter al ongeveer 35.000 ton zout gestrooid op de snelwegen. Dat is dezelfde hoeveelheid als in de winters 2006/2007 en 2007/2008, aldus een woordvoerder van Rijkswaterstaat. En er komt nog meer… Europa maakt zich op voor een nieuw koudefront dat de komende week over het continent trekt. In Duitsland spreken ze zelfs al over een horrorwinter. De eerste echte kou is net verdwenen, maar de temperaturen gaan weer flink in de min de komende tijd.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.