Algemene ledenvergadering KNMV

Op zaterdag 11 december vindt de tweede Algemene Ledenvergadering van 2010 plaats in Nationaal Sportcentrum Papendal aan de N224 in Arnhem. De agenda is nu beschikbaar ter inzage.

De zaal gaat open om 9.30 uur, waarna de vergadering om 10.00 uur begint. KNMV-leden hebben toegang op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart. Stemrecht tijdens de ALV is voorbehouden aan de leden van de Ledenraad.

Bekijk hier de agenda.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.