Andere importeur Aprilia en Moto Guzzi

Met ingang van 1 januari 2011 wordt Piaggio Vespa BV ook de Benelux-verantwoordelijkheid voor de merken Aprilia en Moto Guzzi, die nu nog onder Moto Tricolore vallen. De overgang verloopt, zoals dat zo mooi heet, in wederzijds goed overleg. Alex van den Hoff, Country Manager Benelux van Piaggio Vespa BV: “De markt vormt vandaag de dag een absolute uitdaging. Maar met de tot de verbeelding sprekende Italiaanse topmerken willen wij voort bouwen vanuit de passie die het sportieve Aprilia en het klassieke Guzzi uitstralen.” Voor de distributie zal Piaggio Vespa BV grotendeels vertrouwen op het bestaande Moto Guzzi- en Aprilia-netwerk.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?