Annemarie Kooistra wint gesigneerde helm Rossi

Tijdens de afgelopen MOTORbeurs Utrecht konden bezoekers bij Bridgestone meedingen naar een exclusieve helm van Valentino Rossi, gesigneerd door de grootmeester zelf. Honderden deelnemers schreven zich in voor de verloting. Een dolgelukkige Annemarie Kooistra kreeg hem deze week daadwerkelijk uit handen van Bridgestone overhandigd.

Annemarie wist niet wat haar overkwam toen ze in haar mailbox het bericht ontdekte dat haar naam uit de vele honderden deelnemers als winnares werd getrokken. “Ik dacht eerst dat het een grapje was, maar Bridgestone verzekerde me dat ik daadwerkelijk Rossi’s helm gewonnen had. Echt fantastisch. Ik ben een enorme fan van Rossi, dus beter had de helm niet terecht kunnen komen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.