ANWB met slijpschijf naar TT

Volgens de ANWB is de kans op het verliezen van de motorsleutels met mooi weer veel groter. Want volgens de ANWB gaan mensen met mooi weer veel sneller uit de kleren. Dat kan er voor zorgen dat mensen hun sleutels kwijtraken. Om te voorkomen dat de TT-bezoekers stranden, stuurt de ANWB mensen met een slijpschijf op pad om de sloten door te slijpen waarvan de sleutels zijn kwijtgeraakt. Deze motoren worden daarna kosteloos na een plek gebracht waar de ANWB ze opslaat. De motoren kunnen dan de week erop weer opgehaald worden.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.