Aprilia Superbike-replica

Altijd al over zóveel vermogen willen beschikken dat je het voorwiel na elke keer opschakelen met al je gewicht op de grond moet drukken? Of altijd al met ruim 300 over het circuit willen scheuren? Dan is deze Aprilia RSV4 Biaggi Replica misschien wel iets voor jou! Moet je wel eerst even 50.000 euro pinnen!

Want zoveel kost deze Superbike-replica die de Italiaanse motorfabrikant sinds dit weekend te koop aanbiedt. Aangezien Max Biaggi beide Superbike-races won dit weekend, had Aprilia geen beter moment kunnen kiezen voor de introductie van deze replica-versie. Deze motor voldoet aan de SBK-eisen en is op de markt gebracht voor de ervaren wegracers die bijvoorbeeld een instapmotor nodig hebben voor de deelname aan nationale Superbike-kampioenschappen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?