AutoRAI en GoMotor! zoeken het BEURSmoment

Van 13 tot en met 23 april bezoeken weer honderdduizenden auto- en motorfans de AutoRAIen GoMotor! met spectaculair nieuws en mooie belevenissen in en rond het RAI-complex in Amsterdam. De eerste beursweek werd al druk bezocht en oogstte veel enthousiaste reacties van exposanten en bezoekers. Via Twitter, Hyves en Facebook worden sinds de start van de beurs dagelijks vele honderden foto’s en video’s gedeeld.

De AutoRAI Hyves heeft een kleine 28.000 leden die foto’s met elkaar delen. “Op elke stand en bij de verschillende activiteiten zien we bezoekers met camera’s of smartphones foto’s nemen van hun favoriete auto’s, motoren en ervaringen. En op de social media streams die we volgen, vliegen deze foto’s ons om de oren. Daar wilden we iets leuks mee doen”,  aldus Paula Vermin, Communicatie Manager van de AutoRAI.

De beurs gaat daarom op zoek naar de mooiste, leukste en meest bijzondere AutoRAI-momenten. Hiervoor is een actie opgezet; op www.mijnautoraimoment.nl kunnen beursbezoekers hun mooiste AutoRAI- of GoMotor! moment uploaden.  Zo worden alle mooie ervaringen en belevenissen van bezoekers op één plek verzameld en kan iedereen meegenieten en maak je kans op prijzen!

De deelnemer die het AutoRAI-moment heeft geüpload waarop de meeste stemmen zijn gevallen, wint een spectaculaire Fast & Furious 5 reis voor twee personen naar Rio de Janeiro. De reis wordt aangeboden door Universal Pictures ter gelegenheid van de release van de film Fast & Furious 5, die in Nederland op 5 mei in première gaat. De 2e en 3e prijs zijn Sony Ericsson Xperia smartphones. Onder de mensen die op de AutoRAI-momenten van de bezoekers gestemd hebben wordt ook nog eens een gloednieuw TomTom Go Live navigatiesysteem verloot. Deelnemen aan de actie kan nog tot 13 mei 2011.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.