Avontuur te huur

Yamaha-dealer TopMoto in Apeldoorn is een AdventuRent verhuurconcept met de XT660Z Ténéré gestart. Op dit moment worden deze machines inclusief passende kleding verhuurd. Zo kunt je zelf de omgeving van Apeldoorn gaan verkennen, of op een door jezelf gekozen locatie met de XT660Z Ténéré de paden op en de lanen in gaan. De eerste machines zijn inmiddels al naar volle tevredenheid op avontuur geweest.

Binnenkort wordt AdventuRent uitgebreid met voorgeprogrammeerde routes op een navigatiesysteem. Een goed bekende lokale off-roadrijder is op dit moment de openbare routes in de omgeving van Apeldoorn in kaart aan het brengen. De zeer bosrijke omgeving biedt immers volop mogelijkheden om legaal van het asfalt af te gaan! Alle voorwaarden en prijzen staan op de site van TopMoto: www.top-moto.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?