Babefoto’s donderdag online

Wie gisteren op de MOTORbeurs geweest is, zal z’n ogen uitgekeken hebben dankzij de wonderschone MOTOR.nl beursbabes. Ben jij met deze twee zeer begeerlijke dames op de foto geweest? Surf dan als de brandweer naar www.motor.nl/motorbeursbabes2011-dag1 en download je foto in highres.

Wat je verder met dit prachtige aandenken doet, moet je natuurlijk helemaal zelf weten. De kwaliteit van de foto’s is echter zo hoog dat je ‘m op posterformaat kunt laten afdrukken. Lijstje eromheen en genieten maar!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.