Begeleid motorrijden in Thailand

Thailand biedt veel rijplezier in Zuid-Oost Azië en is volgens Thai Moto Tours een mooi land voor de avontuurlijke motorrijder. De organisatie heeft diverse motoren beschikbaar en laat je de mooiste plekjes van Noord-Thailand zien. Dick Campens begeleidt je samen met zijn Thaise vrouw (gediplomeerd gids) zeven dagen lang door de prachtige landschappen van dit Aziatische land. Na een dag rijden word je verwend met een massage of een optreden van een lokale rockband. Bovendien zal de Thaise keuken iedere avond een goede maaltijd op tafel zetten. De rondrit heeft een lengte van zo'n 1500 km.

Meer informatie en prijzen vind je op www.thaimototours.com. Hieronder een mooie film om alvast warm te lopen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.