Bekijk Eurosport online

Vanaf nu hoef je niets meer te missen van je favoriete sporten. Eurosport heeft namelijk een nieuwe versie van haar online Eurosport Player geïntroduceerd. Met deze webservice kunnen sportliefhebbers vanachter hun computer kijken naar de uitzendingen van Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews. Daarnaast zijn er ook exclusieve evenementen (die dus niet op TV te zien zijn) te bekijken.

De player was vroeger alleen in het Engels beschikbaar, maar hij wordt nu ook volledig in het Nederlands aangeboden. Verder heeft het een nieuw uiterlijk en een multischerm- en video-on-demand-functie gekregen. Bij deze streaming is het mogelijk om de uitzending te pauzeren, maar ook terug en vooruit te spoelen. Overigens wordt dankzij de multimediatechnologie Silverlight, de beeldkwaliteit automatisch aanpast aan de snelheid van de internetverbinding.

Via de Player, die overigens 4,90 euro per maand en 39,90 per jaar kost, zijn alle races van het WK Superbike live te volgen en later weer als Video On Demand terug te zien. De nieuwe Eurosport Player is te vinden op www.eurosportplayer.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.