Belgische rijbewijsinformatie

Morgen, 19 januari, is een belangrijke datum, want op die dag zal de Europese richtlijn rond het motorrijbewijs ook in het Belgisch Staatsblad verschijnen. De wetgeving wordt twee jaar later van kracht. Een nieuwe wetgeving brengt vaak geruchten, veronderstellingen en interpretaties op gang. Om daar paal en perk aan te stellen lanceert FEBIAC de website hetmotorrijbewijs.be.

Je vindt er alle informatie over het rijbewijs. Als je jouw leeftijd ingeeft, krijg je een globaal overzicht van de verschillende stappen die je moet ondernemen om het rijbewijs te halen.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.