Ben jij het knapste en tofste model?

Bridgestone en de Belgische MotorCycle Council zijn op zoek naar modellen voor een fotoshoot tijdens het Auto-Moto-Van-Salon in januari 2011. Alle meerderjarige mannen én vrouwen kunnen zich kandidaat stellen voor een gratis fotoshoot. De beste foto's komen in een motorkalender van Bridgestone.

Op de stand van MotorCycle Council staan een racemotor en een professionele fotograaf op jou te wachten in een mini-studio. Je kunt je eigen motorkledij meebrengen, maar als je dat niet hebt, dan stelt de organisatie een motorvest ter beschikking om over je schouder te gooien. De fotograaf zal je begeleiden om je mooiste kant tevoorschijn te toveren.

Een portfolio samen stellen kost meestal veel geld. Maar niet op het motorsalon 2011. Je betaalt enkel het toegangsticket van het salon (11 euro aan de kassa en 10 euro online). Na de fotoshoot krijg je een set van digitale kwaliteitsfoto's gratis, genomen door een professionele fotograaf.

Een jury van Bridgestone zal de beste foto's voor de kalender selecteren. Uiteraard krijg je zelf een exemplaar van deze kalender. Bridgestone zal de kalender gebruiken in haar commerciële beleid. De winnende foto wordt ook gepubliceerd in het MAGazine.

Meer info: www.salonauto.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.