‘Benzineprijs richting 1,75’

De benzineprijzen in ons land dreigen snel te stijgen door de onlusten in de Arabische landen. Paul van Selms, directeur van consumentenorganisatie United Consumers, vreest dat de benzineprijs stijgt naar 1,75 euro per liter als de olieprijs door de 100 dollar per vat schiet.

Dat kan op korte termijn gebeuren als de onlusten ook naar andere landen in de regio overslaan. Vandaag gaat de prijs van benzine en diesel met 1 cent omhoog.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.