Bering presenteert nieuw jack.

Bering brengt een dynamische jas uit met de allerlaatste technische hoogstandjes. Het jack is door het hoogwaardige membraan waterdicht en ademend. De schouders, rug en ellebogen zijn voorzien van CE-protectoren. De combinatie thermo-alu-voering met het BW Tech 500 werkt klimaatregulerend en zorgt voor de ideale temperatuur.

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je de luchtcirculatie zelf afstellen. Bij onverwachte kou activeer je ‘gewoon’ het heat pax-systeem in de daarvoor bestemde zakken. De jas kost 199 euro en is verkrijgbaar in de kleuren zwart-wit of zwart-wit-rood. Op www.bering.fr vind je alle dealers in Nederland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.