BERRT allroad trainingen

BERRT houdt de komende maanden diverse basis allroad trainingen voor bezitters van een BMW GS of andere zware allroad motor. Je leert tijdens deze dag de basis beginselen van het offroad rijden met je eigen motor of met een huurmotor van BERRT.

De training wordt rustig opgebouwd, je leert in je eigen tempo onder professionele begeleiding. Bert Duursma is inmiddels gecertificeerd offroad instructeur. Behalve de R1200GS verhuren ze nu ook de lichtere BMW G650Xchallenge.

Meer info: www.berrt.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.