Bijna 100.000 TT-bezoekers

Het is bij de TT van Assen elk jaar de vraag of de 100.000 bezoekers gehaald wordt en in veel voorgaande jaren is dit net niet gelukt. De verwachting was dat dit jaar de 100.000 wel gehaald zou worden. Het bezoekersaantal kwam wel hier wel erg dichtbij, want er kwamen alleen al op de zaterdag 97.146 bezoekers naar de TT. Ook op de donderdag en op de vrijdag was het erg druk op het circuit. Want op die dagen kwamen ruim 42.000 mensen naar de trainingen en de kwalificatie kijken. Dat aantal is gelijk aan voorgaande jaren.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.