Bijzonder Harley-Davidson Custom

Harley-Davidson heeft voor 2011 deze 1200 Custom aangekondigd. In de basis is het een Sportster 1200, waarbij allereerst de enorm brede voorband opvalt. Op stuurkarakter zal de Custom dus wat inboeten, en lijkt de motor vooral op comfort geënt. Wanneer je besluit om de Custom aan te schaffen moet je wel precies weten wat je wilt, want voor de wielen, het zadel, het blok en diverse aanverwante zaken moet je de custom-opties al bij bestelling opgeven. De Custom 1200 wordt namelijk geheel naar eigen wens van de eigenaar afgeleverd. Op deze manier zul je vrijwel nooit een identieke Custom tegenkomen en kun je deze ‘standaard’ Harley maar moeilijk over één kam scheren. Of deze Harley ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?