Bijzondere uitreiking nieuwe duurtester

Een nieuwe duurtester zorgt altijd voor een bijzondere sfeer op de redactie. Maar nu is het feest nog veel groter. Want niet minder dan WK Superbike-coureur Michel Fabrizio overhandigde zojuist de sleutels van een gloednieuwe Suzuki GSX-R750 waarmee we hopelijk veel plezierige kilometers gaan maken.

Normaal gesproken rijdt Fabrizio met de dikke GSX-R1000 in het wereldkampioenschap maar het kostte hem zichtbaar moeite om afscheid te nemen van de felbegeerde sleutelbos. Gelukkig wist hoofdredacteur Arie Blokland Fabrizio te overtuigen waardoor we aanstaande maandag de eerste meters met deze bijzondere Japanner gaan maken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?