Bikers’ Classics in volle voorbereiding

De negende editie van de Bikers’ Classics zal doorgaan tijdens het weekend van 1, 2 en 3 juli op het circuit van Spa -Francorchamps. De belangrijkste meeting van oldtimer motoren en tevens de grootste bijeenkomst van wereldkampioenen zal haar tradities gelukkig weer in alle eer aandoen.

Net als de vorige jaren staan opnieuw tal van vedetten op het affiche, die op hun machines van weleer verschillende parades zullen rijden. Maar de organisatie verwacht ook een massa liefhebbers in het zadel van historische machines. De kans is groot dat de 4 Uren Classics ‘uitverkocht’ is want er zijn al veel inschrijvingen binnen.

Het programma van deze drie uitzonderlijke dagen is nog niet helemaal af. Maar we kunnen je nu al vertellen dat de sidecars weer van de partij zullen zijn en dat er onderhandeld wordt met tal van wereldkampioenen.

Meer info: www.bikersclassics.be
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.