Blaffen met je RSV4

Eén van de opvallendste motoren op dit moment is zonder twijfel de Aprilia RSV4. Alleen al dat geluid uit de standaard pijpen. Wie een keer Max Biaggi in het WK Superbike voorbij heeft horen denderen, weet wat we bedoelen. Dat kan harder en wel direct! Laser Exhausts Technology heeft een compleet uitlaatsysteem voor de Aprilia RSV4 ontwikkeld. Naast het aangepaste uiterlijk en het spectaculaire geluid dat de Lasers produceren, kun je met dit uitlaatsysteem bijna zeven paardenkrachten meer tot je beschikking hebben. Ook wordt het gewicht met zes kilo verminderd ten opzichte van het originele uitlaatsysteem. Kijk voor meer informatie op www.laserexhausts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?