Blauer komt naar de Benelux

Het Belgische Deck heeft een overeenkomst afgesloten met FGF Industry uit Italië voor het importeurschap van de Blauer Helmets in België, Nederland en Luxemburg. Op dit moment is Deck op zoek naar dealers die deze helmen willen verkopen. Voor de Benelux komen in totaal slechts tien tot vijftien dealers in aanmerking om zo het ‘exclusieve’ te bewaken.

Dit jaar brengt Blauer vier carbon fibre modellen op de markt: de Pilot (229 euro), Boston (229 euro), Trooper (269 euro)en Force One (379 euro). Voor wie op zoek is naar een exclusieve helm heeft Blauer de Force One Limited Edition in veertien verschillende graphics, met de hand geschilderd. Deze helmen kosten liefst 1500 euro… Later dit jaar word de Blauer-collectie aangevuld met een klein gamma van motorhandschoenen.

Meer info: www.blauerhelmets.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.