Blom Motoren wint Dealer of the Year Award 2010

Pas 3,5 jaar geleden opende Blom Motoren in Leusden de deuren als trotse dealer van Triumph Motorcycles. Dat het merk ook trots is op haar dealer blijkt wel nu de Leusdense motordealer op de jaarlijkse dealermeeting in Duitsland is onderscheiden met de Dealer of the Year Award 2010, de nieuwe allerhoogste onderscheiding binnen het landelijke dealercorps. De Award wordt in de winkel flink gevierd, voor de klanten zijn er daarom een groot aantal speciale Dealer of the Year aanbiedingen om mee te delen in de feestvreugde.

De toekenning van de Dealer of the Year Award is vooral een erkenning door de klanten van Blom Motoren. Groot aandeel in de totstandkoming van de uitslag is namelijk de zogenaamde Customer Satisfaction Index, een onafhankelijke gemeten waardering door de klanten. Blom Motoren won in 2008 al de Triumph Motorcycles CSI-Award, maar deze is nu uitgebreid met waarden zoals de uitstraling van de winkel, de compleetheid van de getoonde modelrange, de collectie in de kledingstore en de totale uitstraling die het bedrijf als Triumph World Store.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?