Blom presenteert 2011 Triumph-modellen

Programma:
– Presentatie nieuwe Speed Triple
– Presentatie nieuwe Tiger’s 800
– Presentatie adventure-kledinglijn
– Presentatie nieuwe Triumph-kledinglijn
– Demonstraties Garmin navigatie
– Informatiestand Route 66 reizen
– Demonstratie Vulcavite (wassen zonder water)
– Informatiestand HK suspension

Geheel in de tijdgeest staat de erwtensoep klaar. En voor wie het wil, je kunt eventueel met de Kerstman op de foto … Leuker is dat je bij aankoop van een motor een mooi cadeau uit de kerstboom mag kiezen. De cadeaus hebben een waarde die oploopt tot 500 euro.

Meer info: www.blommotoren.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?