BMW-dealer organiseert toertocht

Zoals elk jaar op de derde zondag van september (19 september), wordt ook dit jaar weer de Houtrust Toertocht gehouden. En dit keer brengt deze toertocht de motorrijder langs de mooie plekjes van Noord-Holland. Hoewel de tocht voornamelijk over avontuurlijke wegen gaat, wordt er ook gedacht aan de tijd en zal er daarom af en toe ook over de provinciale wegen met een meer doorgaand karakter gereden worden.

"Ook nu zijn we er weer in geslaagd om, al zeggen we het zelf, tal van wegen te vinden die niet bij een ieder bekend zullen zijn. We rijden over de mooiste wegen van Nederland en hebben getracht om het aanbod van wegen zo divers mogelijk te laten zijn," aldus de organisatie. De toertocht zal eindigen met een heuse barbecue, waar iedere deelnemende motorrijder de kans krijgt om nog even na te genieten van de mooie tocht. Meer informatie kun je vinden op motorhoutrust.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.