BMW Huisselectie wordt Premium Selection

Traditioneel zijn er niet al te veel primeurs op de MOTORbeurs in Utrecht. Alle nieuwe modellen zijn immers al gepresenteerd tijdens de Intermot of de EICMA. Toch komt er zo af en toe toch een primeur, hoe klein het ook mag zijn, naar buiten. Eén van die ‘primeurs’ is een nieuwe naam voor gebruikte motorfietsen van de BMW dealer: BMW Motorrad Premium Selection.

Alleen zorgvuldig geselecteerde machines komen hiervoor in aanmerking. Zo moeten motoren jonger dan vijf jaar zijn, een aantoonbaar lage kilometerstand hebben (minder dan 50.000) en altijd in onderhoud zijn geweest bij een BMW dealer. Als na een controle op veiligheid en betrouwbaarheid alles voldoet aan de normen van BMW, wordt twee jaar garantie verleend, zonder kilometerbeperking en geldig in geheel Europa, inclusief 24-uurs service.

Sinds januari vorig jaar biedt BMW Motorrad in bijna heel Europa dezelfde herkenbare kwaliteit voor haar gebruikte motorfietsen onder de naam BMW Motorrad Premium Selection. Voor BMW Nederland reden om aansluiting te zoeken bij het internationale label en de naam van BMW Huisselectie aan te passen. Het is maar dat je het weet als je bij de dealer staat.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.