BMW Promotiedag in Sint Anthonis

Zondag 19 juni houdt de BMW Club Nederland vanaf 11.00 uur voor de vijfde keer de BMW Promotiedag in Sint Anthonis . Sinds 2003 wordt deze dag om de twee jaar georganiseerd. Door het succes van voorgaande edities begint deze dag steeds meer bekendheid te krijgen. Diverse clubs uit binnen en buitenland zullen dan ook met hun veelal bijzondere voertuigen aanwezig zijn. 

Van klassieke auto’s en motoren, de sportieve modellen tot aan de nieuwste modellen. In het dealer paviljoen zullen diverse nieuwe modellen op auto en motorgebied tentoongesteld worden, waarmee een proefrit gemaakt kan worden.

De BMW Promotiedag is een dag voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek met onder andere een ballenbak en springkussen. Voor de iets ouderen is er de mogelijkheid om te karten. Er is entertainment op het Vredestein podium of anders gewoon even rustig bijkomen op het terras, genietend van een stuntshow.

Meer informatie staat op www.bmwpromotiedag.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.